Поръчки и доставка

Поръчки

Можете да поръчате своето одеяло, шапка, шал, панер за домашен любимец или килимче за игра, като добавите желаните продукти към кошницата си тук, като ни пишете в страницата ни във Фейсбук или като и се обадите на телефон +359 882 122 384.

Поръчката ви ще бъде приета и изработена в рамките на следващите 3 до 6 работни дни. 

Доставка

Можем да доставим вашата поръчка с куриер (работим с Еконт и Спийди), за страната или лично (за гр. София и с изключение на м. Ноември и м. Декември, когато сме наистина доста ангажирани).

Възможностите за заплащане, към момента, са в брой, при доставка, с наложен платеж. Скоро ще можете да заплатите и с кредитна / дебитна карта, с банков превод или PayPal.

Моля да обърнете внимание, че в цената, обявена на сайта, не е включена стойността на доставката, която зависи както от местоположението ви, така и от теглото на поръчката.

При приключване на поръчката ви тук, ще получите информация за приблизителната куриерска такса, като молим да имате предвид, че различните куриерски компании предлагат и различни такси за доставка на артикулите. По телефон, от ДЕЛИКЕЙТ ЕООД, можем предварително да ви ориентираме в приблизителната стойност на доставката.

Ще изпратим вашата поръчка веднага, щом бъде изработена. 

Благодарим ви, че ни се доверявате!