За Delicate Wool

 

Ние, от Delicate by Yana Vu вярваме, че сме открили перфектния начин да добавяме красота и мекота във вашия дом!

Достатъчно е просто да поставите едно от нашите пухкави плетени одеяла върху леглото, дивана или креслото, или да се завиете с мека мериносова вълна докато четете или си почивате. Дори не е необходимо да ги подреждате прекалено  - те винаги изглеждат добре - небрежно хвърлени върху леглото, внимателно подредени сред възглавници и книги или прибрани в специален плик, с който ще ги получите от нас (прозрачен, с цип и дръжки, за удобно съхранение).

Всяко от нашите одеяла би било изключителен подарък за дома, за Рожден ден или сватба, поява на малко човече в живота ви, и, разбира се – отличен подарък за самите вас.

Всяко одеяло изработваме по поръчка, ето защо се нуждаем от малко време (обикновено 3 до 6 работни дни) за да го оплетем и още 1-2 дни, за да пристигне то при вас. Ще ви прегърне в мериносовата си, мека, пухкава прегръдки, с 100% фина вълна от мила, мериносова овчица.

Нашите одеяла са:

Моля, имайте предвид, че мериносовото одеяло с много нежен продукт, изработен от натурален материал и в началото е възможно да отделя власинки. Това ще спре в момента, в който вълната слегне и се “намести” в новия си дом.

В характера на мериносовата вълна е да “раздава” от себе си, в началото. Това е напълно нормално и не бива да ви притеснява. За да ограничите този процес е важно да третирате одеялото с любов - нежно и деликатно.

Ние наистина харесваме това, което правим и вярваме, че не само мериното ще ви топли, но и любовта, която ние влагаме в изплитането на всяко одеяло!


За продукта / Инструкции за грижа и поддръжка

DELICATE by Yana Vu одеялата са създадени като декоративна вещ, ниждаеща се от деликатно отношение. Изработени са от 100% мериносова вълна. Те са меки, нежни и взискателни. Могат да покажат някои следи от вашата любов, с времето, също като любим пуловер. Следва да бъдат третирани с внимание, грижа и отношение, за да останат красиви и меки с години.

Старайте се да пазите своето одеяло настрана от зоните със “засилен трафик” в дома ви или там, където има по-голяма вероятност да се сдобие с петно, например. Домашните любимци и децата ги обожават, но не винаги знаят как да ги пазят, затова бъдете внимателни, когато са наоколо.
Моля, НЕ пускайте мериносовото си одеяло в пералня или сушилня! Горещо ви препоръчваме химическо чистене.

Ако се случи да разлеете някаква течност върху одеялото си, изплакнете го леко веднага (само изцапаната част) със студена вода. След това внимателно и нежно изцедете водата, попийте я с хавлиена кърпа и оставете одеялото да съхне в хоризонтално положение.

За мен

Казвам се Яна. Родена съм в София, България. Влюбих се в плетенето наскоро и през 2018 направих своето първо гигантско пухкаво одеяло. В началото изработвах одеяла за приятелите и семейството си, но след това и други хора започнаха да поръчват и купуват моите одеяла и ето така стартира моят малък бизнес с гигантски мериносови, супер меки, пухкави, цветни одеяла и шалове.

При нас можете да намерите повече от 15 цвята и 8 различни размера на одеялата, но ще бъда щастлива да изработя за вас специален размер или цвят, по ваше желание.

С одеялата Delicate by Yana Vu, няма грешен избор!